Pixel ID: 582926468541252

FAQ

  1. Получавам ли бонуси от обучението?

Всеки записан курс Ви носи бонус в реална сметка за търговия на финансовите пазари, както и едномесечен безплатен абонамент за нашите търговски сигнали.

  1. Как да се запиша за обучение?

Попълни регистрационната форма на съответното обучение или се свържи с нас на телефон 0892 45 91 20, e-mail office@betatrader.bg или Skype: betatrader.bg.

  1. Какво представлява обучението?

Един от нашите лектори представя теория и демонстрира прилагането й на практика със сделки в реално време с валута, петрол, злато, акции, борсови индекси и др.

  1. Кога се провеждат и каква е продължителността на курсовете?

Определяме часовете и дните от седмицата в зависимост от предпочитанията на групата. Всеки курс е с продължителност от 8 астрономически часа, разпределени в 4 делнични или 2 почивни дни. Пример: сряда и петък от 19:15 до 21:15 ч. или събота и неделяедин уикенд от 09:30 до 14:00.

  1. Къде се провежда обучението?

Присъствените курсове се провеждат в София, бул. В. Левски 70, ет. 2.

  1. Предлагате ли on-line обучение?

Предлагаме курсовете под формата на видеа. След заплащане на такса от 95 лв. ще получите парола за достъп до пълното съдържание на съответния курс. Повече информация за видео обученията можете да намерите тук.

  1. Каква е цената на един курс?

Цената на всеки присъствен курс е 175 лв, от които получавате обратно определена сума в реална сметка за търговия и 50 лв. под формата на едномесечен абонамент за анализи и сигнали. Банковата ни сметка е BG20FINV91501016537262

  1. Ще получа ли обучителни материали?

След края на курса ще получите в електронен формат всичко, което не трябва да забравяте за търговията.

  1. Можете ли да ми бъдете полезни след края обучението?

Оставаме на Ваше разположение за всякакви въпроси по отношение на трейдинга. Можете да използвате нашите търговски идеи и седмични анализи, както и да се консултирате с професионален трейдър.

  1. Провеждате ли безплатни презентации?

Заповядайте всеки четвъртък от 19:15 на 45 минутна презентация, на която ще разберете повече за това, на което можем да Ве научим.